Receptas / Ardennes Blonde
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 17 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.500 | 54.3 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 1.700 | 26.4 | |
Kukurūziniai dribsniai | 2.0 | 0.500 | 7.8 | |
Cukrus | 0.0 | 0.350 | 5.4 | |
Abbey | 50.0 | 0.280 | 4.3 | |
CaraHell | 25.0 | 0.100 | 1.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1200.9 | 0.010 | 0.2 | |
6.440 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 8.5 | 22 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.9 | 11 | 30 | |
Saaz (Czech) | 3.9 | 23 | 15 | |
Saaz (Czech) | 3.9 | 23 | 5 | |
79 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Belgian Ardennes 3522 | 128.0 | 80 |
Pastabos
Santykis 1:2,5
50C -- 20 min
65C -- 45 min
70C -- 30 min
76C -->
50C -- 20 min
65C -- 45 min
70C -- 30 min
76C -->