Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 17 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.012
ABV:
6.4 %
IBU:
23
EBC:
20
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
BEST Red X salyklas 30.0 1.700
Kukurūziniai dribsniai 2.0 0.500
Cukrus 0.0 0.350
Abbey 50.0 0.280
CaraHell 25.0 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1200.9 0.010
      6.440

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 8.5 22 60
Saaz (Czech) 3.9 11 30
Saaz (Czech) 3.9 23 15
Saaz (Czech) 3.9 23 5
      79  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Belgian Ardennes 3522 128.0 80

Pastabos

Santykis 1:2,5
50C -- 20 min
65C -- 45 min
70C -- 30 min
76C -->
Prisijungę aludariai