Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.012
ABV:
6.4 %
IBU:
51
EBC:
61
IBU/OG:
0.84
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 5.500
Aroma 150.1 1.000
Chocolate dehusked 800.6 0.300
Special B 400.3 0.300
      7.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 17.3 25 60
Columbus 16.9 15 30
Bravo 17.3 10 10
Bravo 17.3 30 0
Bravo 17.3 15 0
Columbus 16.9 15 0
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Muntons Premium Gold (2 kartos) 12.0 80

Pastabos

Tekinama apie 40 min 78°C. Skrudinti salyklai dėti paskutines 20 minučių tekinimo.
Airiška kerpena 5-7 g 15 min virimo pabaigoje
Sausam apyniavimui Bravo 30 g. 2 savaitės, Bravo 15 g 1 savaitė ir Columbus 15 g 1 savaitė
Prisijungę aludariai