Receptas / Dvirka
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 8.790 | 79.9 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.100 | 10.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.550 | 5.0 | |
BEST Caramel Malt dark I salyklas | 105.1 | 0.280 | 2.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.280 | 2.5 | |
11.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 | |
Safbrew T-58 | 6.0 | 75 |
Pastabos
Amerikietiškai belgiškas pošviesis elis.
Salinimas
64-66 90 min
Tekinimas
74
Salinimas
64-66 90 min
Tekinimas
74