Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 3 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.017
ABV:
5.7 %
IBU:
21
EBC:
16
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.130
BEST Red X salyklas 30.0 1.000
Kukurūziniai dribsniai 2.0 0.500
Amber 50.0 0.300
Cukrus 0.0 0.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.200
Miuncheno salyklas 22.0 0.160
      5.590

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.0 20 60
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 16 60
Perle (German) 7.6 13 60
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 12 15
      61  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 13.0 72

Pastabos

50C -- 20 min
64C -- 40 min
70C -- 20 min
76C ---->
Fermentacija nuo 20C
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3N4GH5Y
Prisijungę aludariai