Receptas / 7:30 Briugėje
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 19 d.
Parametrai
OG:
1.069
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.000 | 47.6 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 2.000 | 31.7 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 100.1 | 0.500 | 7.9 | |
CaraRed | 40.0 | 0.500 | 7.9 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.200 | 3.2 | |
Special B | 300.2 | 0.100 | 1.6 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 15.1 | 12 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.1 | 12 | 30 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Belgian Ardennes | 100.0 | 80 |
Pastabos
1/3 mentalo salinama ~70C apie 20 minučių
2/3 mentalo salinama 65C apie 40 minučių
Vėliau viskas supilama į vieną puodą ir dar 20 minučių salinama (~68C)
2/3 mentalo salinama 65C apie 40 minučių
Vėliau viskas supilama į vieną puodą ir dar 20 minučių salinama (~68C)
audryla
2011 m. Rugpjūčio 19 d.null
2011 m. Rugpjūčio 19 d.audryla
2011 m. Rugpjūčio 19 d.konung
2011 m. Rugsėjo 9 d.Dainius
2011 m. Rugsėjo 12 d.