Receptas / Dubbel copy
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 12 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
7.7 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
46
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.000 | 77.6 | |
Cukrus | 0.0 | 0.625 | 9.7 | |
Aroma | 150.1 | 0.315 | 4.9 | |
Special B | 400.3 | 0.190 | 2.9 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.190 | 2.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.125 | 1.9 | |
6.445 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.3 | 65 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.5 | 25 | 5 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 15.0 | 80 |
Pastabos
salinimas 62-64 1,2 val.