Receptas / Artėjant Velykoms (Virimas 2014 04 19)
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 28 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 69.8 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.500 | 11.6 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 0.500 | 11.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 4.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.100 | 2.3 | |
4.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.1 | 10 | 60 | |
Tradition (German) | 6.0 | 10 | 20 | |
Tradition (German) | 6.0 | 6 | 15 | |
26 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 81 |
Pastabos
Salinimas:
66C - 90min.
72C - 20min.
78C - tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Burbuliavimas baigėsi 2014 04 23
Pilstymas - 2014 04 25
66C - 90min.
72C - 20min.
78C - tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Burbuliavimas baigėsi 2014 04 23
Pilstymas - 2014 04 25
AJ
2014 m. Balandžio 18 d.Rimantassp
2014 m. Balandžio 18 d.