Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 28 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
19
EBC:
11
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
Vienos salyklas 7.0 0.500
BEST Munich salyklas 15.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
CaraHell 25.0 0.100
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.1 10 60
Tradition (German) 6.0 10 20
Tradition (German) 6.0 6 15
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 81

Pastabos

Salinimas:
66C - 90min.
72C - 20min.
78C - tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Burbuliavimas baigėsi 2014 04 23
Pilstymas - 2014 04 25

Komentarai

  • AJ

    2014 m. Balandžio 18 d.  
    Sveikinu Rimantai ir aš, pagaliau sugalvojai pavadinimą alui :)). Pritarčiau Maistrai, kad reik daryt vienfazį salinimą, bet aš pradėčiau nuo 67 C. O kitam kartui pabandyk visai kitus apynius, nes šitie tokie labai jau "tradiciniai".
  • Rimantassp

    2014 m. Balandžio 18 d.
    ok, ačiū už patarimus, salinsiu be 52C. Kitiems kartams būtinai įsigysiu kitokių apynių.
Prisijungę aludariai