Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 20 d.

Parametrai

OG:
1.078
FG:
1.008
ABV:
9.2 %
IBU:
26
EBC:
39
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Invertuotas cukrus 0.0 1.000
Karamelinis (medėja) 220.2 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      6.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.7 10 60
Hersbrucker (German) 4.1 20 30
Hersbrucker (German) 4.1 20 15
Hersbrucker (German) 4.0 5 5
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M27 Belgian Ale 12.0 90

Pastabos

50C -> 20 min
67C -> 80 min
76C -> 20 min


40 g. vidutinio stambumo, vidutinio skrudinimo prancūziškų ąžuolo drožlių 4 d.

Nuotraukos

Komentarai

  • Zaibys

    2014 m. Rugpjūčio 28 d.
    Ne "destrojeris" turetu buti, o "destrojersas" :)
Prisijungę aludariai