Receptas / Jis uosto
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 2 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 26 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
48
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 3.500 | 44.0 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 3.500 | 44.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 6.3 | |
Special B | 350.3 | 0.250 | 3.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.200 | 2.5 | |
7.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 14.5 | 20 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 4.9 | 30 | 20 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham (3 kartos) | 12.0 | 80 |
Pastabos
8 g CaSO4•2H2O
6 g NaCl
Skrudinti salyklai dėti tik tekinant
Numatomas misos Ph 5,5
6 g NaCl
Skrudinti salyklai dėti tik tekinant
Numatomas misos Ph 5,5