Receptas / B2B Weiss
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 60.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 40.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 4.7 | 50 | 45 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 11.0 | 75 |
Zydrius
2014 m. Gegužės 5 d.Sveikinu visą Atviro Alaus aludarių bendruomenę!
SkyNaras
2014 m. Gegužės 5 d.Peckelis
2014 m. Gegužės 5 d.Vytenis
2014 m. Gegužės 5 d.Zydrius
2014 m. Gegužės 17 d.