Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 6 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 11 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.013
ABV:
5.9 %
IBU:
34
EBC:
8
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.600
Avižiniai dribsniai 4.0 0.750
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.400
Medus 2.0 0.300
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.200
      6.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.9 23 60
Saaz (Czech) 3.5 33 5
      56  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Belle Saison 11.0 78

Pastabos

Virimo papildai:
20g džiovintų Curacao žievelių (5 min)
10g grūstų kalendrų sėklų (5 min)

Iš 11g sausų, pasigaminu 2L starterio (su +300g)

Į antrinę fermentaciją įdėjau 1,5 val 80C pasterizuotą medų aromatui.
Prisijungę aludariai