Receptas / DŽINDŽERelis su medum
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 14 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 18 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 4.000 | 53.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.000 | 40.3 | |
Medus | 2.0 | 0.450 | 6.0 | |
7.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 23 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 30 | 20 | |
Tradition (German) | 6.0 | 25 | 15 | |
78 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Imbieras virimui 100 gr. pankolio sėklos sąlinant 1 arb.š., sąlinau 65 1,5h, tekinimas 75 labai lėtai.
emka
2014 m. Gegužės 17 d.Peckelis
2014 m. Gegužės 17 d.audryla
2014 m. Gegužės 18 d.emka
2014 m. Gegužės 18 d.Alchemikas
2014 m. Gegužės 18 d.