Receptas / tREČIAS KvIETINIS
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.200 | 51.6 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 48.4 | |
6.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 10 | 60 | |
Tradition (German) | 6.0 | 15 | 18 | |
Magnum | 13.0 | 4 | 18 | |
29 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Peckelis
2014 m. Gegužės 29 d.emka
2014 m. Gegužės 31 d.zaltys
2014 m. Birželio 3 d.