Receptas / R4
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
87 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 24 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 5.000 | 90.9 | |
Amber | 50.0 | 0.300 | 5.5 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 3.6 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 71 |
Pastabos
Vanduo: RO - 15 l
Chemija:
CaCO3 - 1 g
CaSO4 - 2 g
CaCl2 - 3.5 g
MgSO4 - 2 g
NaHCO3 - 1 g
Salinimas:
Fitazė - 40 - 20 min
Beta gliukonazė
Proteazė - 50 - 20 min
Beta amilazė - 62 - 60 min
Alfa amilazė - 71 - 30 min
Tekinimas - 78 - 10 min
Ištekinau - 25 ltr.
Virimas: 60 min
Airiška kerpena: 8 g - 10 min.
Tankis po pirminės 1020
Užgazavimas: 2.5 (135.0 g. cukraus - 20.5 l)
Chemija:
CaCO3 - 1 g
CaSO4 - 2 g
CaCl2 - 3.5 g
MgSO4 - 2 g
NaHCO3 - 1 g
Salinimas:
Fitazė - 40 - 20 min
Beta gliukonazė
Proteazė - 50 - 20 min
Beta amilazė - 62 - 60 min
Alfa amilazė - 71 - 30 min
Tekinimas - 78 - 10 min
Ištekinau - 25 ltr.
Virimas: 60 min
Airiška kerpena: 8 g - 10 min.
Tankis po pirminės 1020
Užgazavimas: 2.5 (135.0 g. cukraus - 20.5 l)
Peckelis
2014 m. Birželio 27 d.alius
2014 m. Liepos 6 d.audryla
2014 m. Liepos 6 d.alius
2014 m. Liepos 6 d.Alus geriamas, bet toli gražu ne toks, kuriuo drąsiai vaišinčiau draugus. Vat receptas R5 atrodo gavosi toks, kurio ir norėjau pasiekti...
audryla
2014 m. Liepos 6 d.