Receptas / Vasaros kolsiukas
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 23.200 | 92.1 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 2.000 | 7.9 | |
25.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 11.4 | 30 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 100 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 100 | 30 | |
Tettnanger (German) | 3.9 | 101 | 5 | |
331 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Pastabos
Gaivus, aromatingas ir pilnas skonis, poskonyje jaciamas salyklo aromatas.
null
2011 m. Vasario 13 d.Taipogi jautėsi salyklas.Spalva balkšva.