Receptas / Sky rudasis porteris V2
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 14 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
59
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.0 | 4.750 | 78.6 | |
BEST Caramel Malt dark II salyklas | 160.1 | 0.700 | 11.6 | |
Special B | 400.3 | 0.250 | 4.1 | |
Cukrus | 0.0 | 0.200 | 3.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.140 | 2.3 | |
6.040 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 6.0 | 26 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 6.0 | 26 | 10 | |
52 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 59 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=0WLY06S
69C 90min
Maisto mielėms
69C 90min
Maisto mielėms
SkyNaras
2014 m. Gegužės 30 d.Lrytas1
2014 m. Gegužės 30 d.Lrytas1
2014 m. Gegužės 30 d.SkyNaras
2014 m. Gegužės 30 d.O dėl chemijos prašau mane pamokyti. Kaip viską rekomenduotum? Sodą dėl pH pagrinde dėsiu. Ką darau ne taip? :)
SkyNaras
2014 m. Gegužės 31 d.