Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 14 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.025
ABV:
4.7 %
IBU:
23
EBC:
59
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.0 4.750
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.700
Special B 400.3 0.250
Cukrus 0.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.140
      6.040

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 6.0 26 60
Northern Brewer (German) 6.0 26 10
      52  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 59

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=0WLY06S
69C 90min
Maisto mielėms

Komentarai

  • SkyNaras

    2014 m. Gegužės 30 d.
    Gal kas patars griežtai ir paskatins. Tipo, negalima, nedrįsk gadinti? :)
  • Lrytas1

    2014 m. Gegužės 30 d.
    Kadangi šitame "rudajame" porteryje iš stiliaus tik spalva tai galima viską :)
  • Lrytas1

    2014 m. Gegužės 30 d.  
    Vandenį pažiūrėjau :) kokio velnio ten tiek natrio ? o Soda (bikarbonatus) dėčiau į virimą, o ne salinimą.
  • SkyNaras

    2014 m. Gegužės 30 d.
    Pirmoji versija buvo labai skani, tai tipo bandau dar eksperimentuoti toliau :)
    O dėl chemijos prašau mane pamokyti. Kaip viską rekomenduotum? Sodą dėl pH pagrinde dėsiu. Ką darau ne taip? :)
  • SkyNaras

    2014 m. Gegužės 31 d.
    Pataisiau :)
Prisijungę aludariai