Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 29 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.018
ABV:
7.0 %
IBU:
22
EBC:
12
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.000
Pale Ale salyklas 7.0 2.000
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (U.S.) 5.1 45 60
Spalt Select (U.S.) 5.1 25 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
65C - 1h
65C -> 73C
73C - 1h

Komentarai

  • Dainius

    2011 m. Rugpjūčio 29 d.
    O apynių užteks?:)
  • svyturys

    2011 m. Rugpjūčio 29 d.
    O kame čia tikslingumas salinti 1h prie 65C, o po to 1h prie 73. Kiek žinau, tai visas darbas bus jau padarytas per pirmąją valandą.
  • null

    2011 m. Rugpjūčio 29 d.
    tikslas yra jei naudoji prastai modifikuotą salyklą.
  • svyturys

    2011 m. Rugpjūčio 29 d.
    O tai kartais ne baltymų poilsį (protein rest) reiktų daryti?
  • null

    2011 m. Rugpjūčio 29 d.
    šiaip blogai modifikuotą salyklą reikia kuo per didesnę temperatūrų gamą pervaryti. O šiaip decoction čia geriausiai padėtų.
Prisijungę aludariai