Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 4 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.030
ABV:
5.4 %
IBU:
16
EBC:
32
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 18.0 2.800
BEST Munich Dark salyklas 25.0 2.400
BEST Spelta salyklas 4.0 0.500
CaraMunich 40.0 0.300
BEST Melanoidin salyklas 60.0 0.150
      6.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 6.0 12 60
Spalt Select (German) 2.6 20 60
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M20 Bavarian Wheat 12.0 58

Pastabos

Gamintas pagal Peckelis receptą Vuožielis

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=7KKXG5H

salinimas 60 min 65C,
keliam iki 77C - tekinam.

Komentarai

  • SkyNaras

    2014 m. Birželio 19 d.
    Gal kas pakomentuos kokiais nors patarimais? :)
Prisijungę aludariai