Receptas / Abrikosas
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 1.050 | 49.0 | |
Abrikosų piure | 3.0 | 0.500 | 23.3 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 0.350 | 16.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.140 | 6.5 | |
BEST Aromatic salyklas | 50.0 | 0.105 | 4.9 | |
2.145 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 6 | 60 | |
Mosaic | 12.5 | 4 | 15 | |
Mosaic | 12.5 | 4 | 0 | |
14 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 4.0 | 75 |
Pastabos
15 min - 50c
60 min - 67c
15 min - 74c
Į antrinę sutraiškyti abrikosai (be kauliukų). Virti 10 min. su vaniles ankštimi.
60 min - 67c
15 min - 74c
Į antrinę sutraiškyti abrikosai (be kauliukų). Virti 10 min. su vaniles ankštimi.
Artis
2014 m. Birželio 19 d.Tomas
2014 m. Birželio 20 d.Artis
2014 m. Birželio 26 d.Viriau kartu su vanilės ankštimi, kuri tikiuosi labai gerai derės prie abrikosų saldumo. Vaisius rinkau kuo labiau prinokusius. Alaus bazė pavyko visai neblogai, tad tikiuosi su abrikosais pokštų nebus ir galėsiu tau buteliuką perduoti. Ačiū dar karta.