Informacija

Kiekis:
44 litrai
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 3 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.010
ABV:
6.0 %
IBU:
18
EBC:
30
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 5.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Vienos salyklas 7.0 1.000
BEST Munich Dark salyklas 25.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.200
      10.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.0 65 60
Hallertau Mittelfruh 3.0 50 30
      115  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche II karta 200.0 82

Pastabos

65C - 60min
72C - 15min
76C - mash out

Komentarai

  • Lrytas1

    2014 m. Birželio 20 d.
    Laukiu patarimu :)
Prisijungę aludariai