Receptas / K6 Dunkelweizen
Informacija
Kiekis:
44 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 3 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
30
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 5.000 | 49.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 29.4 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.000 | 9.8 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 1.000 | 9.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.200 | 2.0 | |
10.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.0 | 65 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.0 | 50 | 30 | |
115 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche II karta | 200.0 | 82 |
Pastabos
65C - 60min
72C - 15min
76C - mash out
72C - 15min
76C - mash out
Lrytas1
2014 m. Birželio 20 d.