Receptas / Amerikietiškas dūminis elis
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 21 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.600 | 75.4 | |
BEST Rūkytas salyklas | 6.0 | 1.000 | 16.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.400 | 6.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.100 | 1.6 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Chinook | 13.3 | 16 | 60 | |
Willamette | 6.3 | 18 | 15 | |
Willamette | 6.3 | 18 | 0 | |
52 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1056: American Ale | 12.0 | 75 |
Pastabos
kerpena 15g - 15 min
amerikietiško ąžuolo drožlės 100g - 3 dienos po fermentacijos pradžios
Receptas paimtas ir adaptuotas iš Greg Hughes knygos "Home Brew Beer" 130p.
amerikietiško ąžuolo drožlės 100g - 3 dienos po fermentacijos pradžios
Receptas paimtas ir adaptuotas iš Greg Hughes knygos "Home Brew Beer" 130p.
greencore
2018 m. Birželio 30 d.AntaKalnietis
2018 m. Liepos 9 d.domaso
2018 m. Liepos 13 d.(čia kiek peržiūrėjau, daug kas ir po 60-70% yra dėję ir sako, kad nelabai jaučiasi tas dūmas)
Peckelis
2018 m. Liepos 17 d.