Receptas / P47
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 14 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 4.0 | 4.200 | 93.3 | |
Cara Belge | 35.0 | 0.300 | 6.7 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.9 | 15 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 25 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.9 | 10 | 15 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 15 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 30 | 5 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 287.0 | 81 |
Pastabos
CaSO4 - 3,03gr, CaCl2 - 1,06 gr, pH -> 5.25
50C -- 20 min
63C -- 15 min
66C -- 20 min
70C -- 20 min
50C -- 20 min
63C -- 15 min
66C -- 20 min
70C -- 20 min