Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 14 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.009
ABV:
5.1 %
IBU:
30
EBC:
9
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.200
Cara Belge 35.0 0.300
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.9 15 60
Hallertau Mittelfruh 4.8 25 60
Saaz (Czech) 3.9 10 15
Hallertau Mittelfruh 4.8 10 15
Hallertau Mittelfruh 4.8 30 5
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 287.0 81

Pastabos

CaSO4 - 3,03gr, CaCl2 - 1,06 gr, pH -> 5.25
50C -- 20 min
63C -- 15 min
66C -- 20 min
70C -- 20 min
Prisijungę aludariai