Receptas / KVV
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 34.5 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.000 | 34.5 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.900 | 15.5 | |
Miuncheno salyklas | 20.0 | 0.500 | 8.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.150 | 2.6 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.150 | 2.6 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.100 | 1.7 | |
5.800 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |