Receptas / Avinjonas 2
Informacija
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.9 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 57.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.400 | 26.9 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.800 | 15.4 | |
5.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 5.8 | 25 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.8 | 20 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.8 | 10 | 5 | |
Saldieji apelsinai | 0.0 | 20 | 5 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Belgian Saison 3724 | 12.0 | 80 |
Pastabos
Balanced profile: 2 g gipso, 3 g druskos, 25 ml rugsties, 5 g kerpenos is pakeliu, salinimas 90 min prie 67->66 75 min
20-21litras preboil apie 1.052. Postboil gavosi 16l 1.065
20-21litras preboil apie 1.052. Postboil gavosi 16l 1.065