Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 23 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.013
ABV:
6.9 %
IBU:
31
EBC:
11
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
Vienos salyklas 7.0 1.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.800
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 5.8 25 60
East Kent Golding (U.K.) 5.8 20 15
East Kent Golding (U.K.) 5.8 10 5
Saldieji apelsinai 0.0 20 5
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Belgian Saison 3724 12.0 80

Pastabos

Balanced profile: 2 g gipso, 3 g druskos, 25 ml rugsties, 5 g kerpenos is pakeliu, salinimas 90 min prie 67->66 75 min
20-21litras preboil apie 1.052. Postboil gavosi 16l 1.065
Prisijungę aludariai