Receptas / Erstikio GREITAS ALUS V1
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 23 d.
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 1.700 | 100.0 | |
1.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hellertauer Cascade | 5.0 | 6 | 60 | |
Hellertauer Cascade | 5.0 | 6 | 45 | |
Hellertauer Cascade | 5.0 | 6 | 30 | |
Hellertauer Cascade | 5.0 | 6 | 15 | |
Hellertauer Cascade | 5.0 | 6 | 1 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 5.0 | 75 |
Pastabos
Vanduo virimui:
Krano=100% (Bubių vandenvietė).
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22->20ºC)
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Krano=100% (Bubių vandenvietė).
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22->20ºC)
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Peckelis
2014 m. Rugpjūčio 14 d.erstikis
2014 m. Rugpjūčio 14 d.