Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 23 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.010
ABV:
4.1 %
IBU:
23
EBC:
13
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) 15.0 1.700
      1.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hellertauer Cascade 5.0 6 60
Hellertauer Cascade 5.0 6 45
Hellertauer Cascade 5.0 6 30
Hellertauer Cascade 5.0 6 15
Hellertauer Cascade 5.0 6 1
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 5.0 75

Pastabos

Vanduo virimui:
Krano=100% (Bubių vandenvietė).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22->20ºC)
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Rugpjūčio 14 d.
    A čia kas per apyniai? Kažkaip negirdėti nematyti...
  • erstikis

    2014 m. Rugpjūčio 14 d.
    Iš Modeslovo. Jo ir klauskit :)
Prisijungę aludariai