Receptas / Bagyra III
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 17 d.
Parametrai
OG:
1.073
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
7.5 %
|
|
IBU:
115
|
|
EBC:
76
|
|
IBU/OG:
1.56
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 6.786 | 92.9 | |
Chocolate spelt malt | 600.5 | 0.298 | 4.1 | |
CaraHell | 25.0 | 0.131 | 1.8 | |
Sinamar | 5103.9 | 0.090 | 1.2 | |
7.305 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 15.9 | 60 | 60 | |
Citra | 14.2 | 42 | 20 | |
Citra | 14.2 | 36 | 1 | |
Citra | 14.2 | 42 | 0 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.3 | 71 | 0 | |
251 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 262.0 | 78 |
Pastabos
Į savo vandenį 9 g gipso, 1 g druskos, 75 ml H3PO4 salinimui, 65 - tekinimui.
Salinimas 50C 10 min., 64C 40 min., 72C min. 20 min, tekinam 77C, pridedant šokoladus. Ištekint 30 litrų. Viso vanduo 15+25 - 40 ltr.
Salinimas 50C 10 min., 64C 40 min., 72C min. 20 min, tekinam 77C, pridedant šokoladus. Ištekint 30 litrų. Viso vanduo 15+25 - 40 ltr.
puaka
2014 m. Lapkričio 15 d.Peckelis
2014 m. Lapkričio 15 d.Artis
2014 m. Lapkričio 15 d.puaka
2014 m. Lapkričio 16 d.Peckelis
2014 m. Lapkričio 16 d.https://bsgcraftbrewing.com/weyermann-sinamar-5-liter