Receptas / Rudasis safyras
Informacija
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.800 | 80.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.400 | 6.7 | |
Abbey Malt | 50.0 | 0.350 | 5.8 | |
BEST Special W salyklas | 290.2 | 0.150 | 2.5 | |
CaraMunich | 120.1 | 0.150 | 2.5 | |
CaraHell | 25.0 | 0.150 | 2.5 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saphir (German) | 3.8 | 55 | 60 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP665 Flemish Ale Blend | 120.0 | 83 |
Pastabos
Vanduo 18/14, 2 gr. gipso, 3 gr. magnio chlorido, 130/47 ml f. r. salinimui/tekinimui.
Salinimas:
45 - 55C - 10 min.,
55 - 65C - 11 min.,
65 - 74C - 12 min.,
74C - 40 min., keliam iki 78C, tekinam.
Salinimas:
45 - 55C - 10 min.,
55 - 65C - 11 min.,
65 - 74C - 12 min.,
74C - 40 min., keliam iki 78C, tekinam.