Informacija

Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 23 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.011
ABV:
6.8 %
IBU:
23
EBC:
23
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.800
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.400
Abbey Malt 50.0 0.350
BEST Special W salyklas 290.2 0.150
CaraMunich 120.1 0.150
CaraHell 25.0 0.150
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saphir (German) 3.8 55 60
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP665 Flemish Ale Blend 120.0 83

Pastabos

Vanduo 18/14, 2 gr. gipso, 3 gr. magnio chlorido, 130/47 ml f. r. salinimui/tekinimui.
Salinimas:
45 - 55C - 10 min.,
55 - 65C - 11 min.,
65 - 74C - 12 min.,
74C - 40 min., keliam iki 78C, tekinam.
Prisijungę aludariai