Receptas / Amarillo & Citra IPA
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 30 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
68
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
1.10
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 4.500 | 77.6 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.800 | 13.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.400 | 6.9 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.100 | 1.7 | |
5.800 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas (3l/kg):
53°c - 10min;
68°c - 60min;
78°c - 10min;
Likus 15 min iki virimo pabaigos - 6g kerpenos.
Tekinimas batch sparge metodu.
Pirminė fermentacija: 7d.
Antrinė fermentacija: 7d. (kartu dedami apyniai sausam apyniavimui)
53°c - 10min;
68°c - 60min;
78°c - 10min;
Likus 15 min iki virimo pabaigos - 6g kerpenos.
Tekinimas batch sparge metodu.
Pirminė fermentacija: 7d.
Antrinė fermentacija: 7d. (kartu dedami apyniai sausam apyniavimui)
Pawka
2014 m. Rugpjūčio 27 d.Peckelis
2014 m. Rugpjūčio 27 d.Pawka
2014 m. Rugpjūčio 27 d.Peckelis
2014 m. Rugpjūčio 27 d.Pawka
2014 m. Rugpjūčio 27 d.