Receptas / Eldorado IPA
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 5 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
71
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
1.16
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 7.300 | 95.7 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.250 | 3.3 | |
BEST Special X salyklas | 350.3 | 0.080 | 1.0 | |
7.630 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
AJ
2014 m. Rugpjūčio 30 d.traskis
2014 m. Rugpjūčio 30 d.AJ
2014 m. Rugpjūčio 30 d.vidmantask
2014 m. Rugpjūčio 30 d.Alfredas
2014 m. Rugsėjo 1 d.Salyklus pakoregavau pagal Peckelio rekomendacijas. Dar kartą dėkui.
Na o dėl apynių, tai visgi virsiu singlehopą. Pirmą kartą naudodamas apynį stengiuosiu jo nemaišyti su kitais, na, o IPA turbūt geriausias būdas su apyniu susipažinti. Be to, vartoti jį planuoju pavasariop, tai bus laiko skoniui ir kvapui susibalansuoti.
Pagaliau mano patirtis rodo, kad dar nebuvo rezultato, kuris būtų negeriamas :).