Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 2 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.016
ABV:
4.6 %
IBU:
28
EBC:
74
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.500
Miežiniai dribsniai 3.0 1.000
Skrudinti miežiai 1000.8 0.300
Viskio salyklas 10.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 6.0 20 60
East Kent Golding (U.K.) 6.0 40 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (panaudotos) 0.0 68

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.2

(1 balsas)

Komentarai

  • null

    2014 m. Spalio 18 d.
    Naudojau 50 % peated malt. norėjosi dar.
  • Peckelis

    2014 m. Spalio 18 d.
    Tai jau jo. Pavadinimas gražus, bet alus pagal šį receptą ir arti dūmų nebus stovėjęs.
  • mkil

    2014 m. Spalio 19 d.
    Na gal pavadinimas ir per skambus, bet nenoriu, kad durpės dominuotų..:) tik kad šiek tiek paįvairinčiau poskonį, suteiktų šiek tiek kompleksiškumo, bet išliktų vistiek stautas.
Prisijungę aludariai