Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 5 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.015
ABV:
5.0 %
IBU:
13
EBC:
13
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.000
BEST Munich salyklas 15.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.000
Muscovado cukrus 50.0 0.500
      9.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 20 45
Erškėtuogės 0.0 40 10
Imbieras (šviežias) 1.0 50 0
Muškato žiedai 0.0 10 0
Kinrožės žiedlapiai 0.0 200 0
Džiovintos apelsino žievelės 0.0 40 0
      360  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 72
Brewferm Blanche 12.0 72

Pastabos

20 l - Witbieras (The Quick Brown Fox)
20 l - Saisonas (The Lazy Dog)

Saisonas labiau seno saisono stiliuj, tai ibu mažas.

Salinimas
67 - 90 min
74 - mashout

Fermentacija - 7 d. prie 20C.

Visi prieskoniai ir kinrožė į pilstymą 2 l vandeninė ištrauka.

Komentarai

  • Artis

    2014 m. Rugsėjo 15 d.
    IT'išnikai šį terminą puikiai žino. Jame panaudotos visos angliškos abėcėlės raidės :)
  • pofke

    2014 m. Rugsėjo 17 d.
    Koks receptas, toks ir pavadinimas;) O šiaip seniai brendo šita mintis tokio +- rudenio witbier'o, lengvoko, bet ir kompleksiško kartu. Tikriausiai dalinsiu partiją į dvi dalis ir su prieskoniais daugiau pažaisiu.
Prisijungę aludariai