Receptas / MIDuSS II
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 10 d.
Parametrai
OG:
1.104
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
12.1 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.09
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Medus | 6.0 | 4.500 | 100.0 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka (savo derliaus) | 1.5 | 70 | 60 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3463: Forbidden Fruit | 80.0 | 89 | |
Safale US-05(56) | 50.0 | 89 |
Pastabos
Bandysiu midų padaryti neverdant, o tik pasterizuojant medų ir papildant virintu truputį apyniuotu vandeniu, o taip pat panaudosiu tokias va mieles. 3.3 litro medaus(4.5 kg) skiedžiame 4 litrais vandens ir pasterizuojame 80C temperatūroje valandą. Po to papildom apie 8 litrais virinto vandens. Vandenį iki pH 5.4 paruošiam f. rūgšties pagalba - 30 ml 10%.
Antrinei - US-05 puta.
Antrinei - US-05 puta.