Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 16 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 6 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.014
ABV:
6.0 %
IBU:
51
EBC:
88
IBU/OG:
0.84
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 6.000
BEST Chocolate salyklas 900.7 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Crystal Malt 150.1 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1200.9 0.250
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.200
      7.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Šviežiai malta kava "Chiriqui" 1.0 20 60
Columbus 12.0 30 60
Citra 15.0 20 15
Kerpena 0.0 5 15
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M07 British Ale 12.0 76

Pastabos

Dribsniai paverdami 30 min, šiek tiek ataušta ir dedama į salinimą. Salinimas 68C temperatūroje 1 val.

Į antrinę:
- 200g. 100% kakavos šokolado drožlių
- 80g. šalto "mirkymo" kavos (200-300ml verdančio vandenį atvėsinti, užpilti kavą, palikti šaldytuve parai, nukošti). Kava "Chiriqui" iš "Šviežios kavos"
Prisijungę aludariai