Receptas / Chocolate Pumpkin ale
Informacija
Kiekis:
34 litrai
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 13 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 6.000 | 56.7 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.950 | 18.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.675 | 6.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.675 | 6.4 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 900.7 | 0.525 | 5.0 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.300 | 2.8 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.1 | 0.300 | 2.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.150 | 1.4 | |
10.575 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1084: Irish Ale | 18.0 | 73 |
Pastabos
2kg moliūgo,2 vanilės pupelės tik išvirus (šaukštelis cinamono, 0,5 imbiero, 1/4 kvapniųjų pipirų, 0,5 muskato)ir 100g kakavos į antrinę,
Gytis
2014 m. Gruodžio 15 d.Gytis
2014 m. Gruodžio 15 d.Zalvarinis
2014 m. Gruodžio 15 d.Peckelis
2014 m. Gruodžio 15 d.Kas dėl temperatūrų apie 65C, tai ten labai jautru (nu tokia jau mano asmeninė patirtis). Ant viryklės man grybavosi savo laiku pikčiau Dzūkijos girių:)
Peckelis
2014 m. Gruodžio 15 d.O grybavosi reiškia, kad norėdamas temperatūrą išlaikyti bent 15 min +-0.5C, ant viryklės to nesugebu. Reikalinga slėpti po "papacha":)