Receptas / Sorachi Ace apyniuotis
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 9 d.
Parametrai
OG:
1.088
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
9.3 %
|
|
IBU:
259
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
2.93
|
dominuoja apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sorachi Ace (Japan) | 14.3 | 65 | 60 | |
Sorachi Ace (Japan) | 14.3 | 35 | 60 | |
Sorachi Ace (Japan) | 14.3 | 45 | 10 | |
Sorachi Ace (Japan) | 14.3 | 55 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 5.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas:
~68-66°C - 135 min. + 6g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 20 min.
--> 80˚C
Išviso 180 min.
pH ~ 5,2
Pirmokas: G = 1,096 V = 5,8 l
Antrokas: G = 1,056 V = 4,5 l
Trečiokas: G = 1,032 V = 4,3 l
Prieš verdant: G = 1,078 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~21°C
~68-66°C - 135 min. + 6g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 20 min.
--> 80˚C
Išviso 180 min.
pH ~ 5,2
Pirmokas: G = 1,096 V = 5,8 l
Antrokas: G = 1,056 V = 4,5 l
Trečiokas: G = 1,032 V = 4,3 l
Prieš verdant: G = 1,078 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~21°C
Peckelis
2014 m. Spalio 14 d.Dainius
2014 m. Spalio 15 d.O ką apie jį rašo?
Peckelis
2014 m. Spalio 15 d.AntaKalnietis
2014 m. Spalio 16 d.