Receptas / 36 Kvietinis tipinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.000 | 54.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 27.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 18.2 | |
11.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 5.7 | 45 | 70 | |
Tradition (German) | 5.7 | 20 | 40 | |
Tradition (German) | 6.0 | 10 | 15 | |
Bramling Cross (U.K.) | 6.0 | 4 | 4 | |
79 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 82 | |
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 82 |
Pastabos
15 min- 50 C
60 min- 65 C
tekinta78C
virta70 min
FG
munich 1010
wb-06 1014
60 min- 65 C
tekinta78C
virta70 min
FG
munich 1010
wb-06 1014