Receptas / Spaliukas
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 3.000 | 55.4 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 18.5 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 1.000 | 18.5 | |
CaraHell | 25.0 | 0.300 | 5.5 | |
Cukrus užgazavimui | 0.0 | 0.120 | 2.2 | |
5.420 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 12.0 | 10 | 70 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 30 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 24.0 | 74 |
Pastabos
Vanduo http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=TZXR029
60 °C › Startas
63 °C › 25 min
73 °C › 50 min
78 °C › 10 min
Virimas › 80 min
Fermentacija 12 °C
2-3 dienos kambario temperatūroje
3-4 savaitės 5 °C
60 °C › Startas
63 °C › 25 min
73 °C › 50 min
78 °C › 10 min
Virimas › 80 min
Fermentacija 12 °C
2-3 dienos kambario temperatūroje
3-4 savaitės 5 °C
Burbulas
2014 m. Lapkričio 7 d.Gytis
2014 m. Lapkričio 7 d.Lrytas1
2014 m. Lapkričio 7 d.Burbulas
2014 m. Gruodžio 13 d.Lrytas1
2014 m. Gruodžio 14 d.