Informacija

Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 21 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.017
ABV:
6.0 %
IBU:
29
EBC:
98
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 8.000
BEST Munich Dark salyklas 25.0 2.000
BEST Melanoidin salyklas 60.0 1.000
CaraCrystal 120.1 1.000
BEST Chocolate salyklas 900.7 1.000
BEST Black salyklas 1150.9 0.500
      13.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Crystal 3.0 100 60
Crystal 3.0 100 30
Vanilė 1.0 10 15
Kakavos milteliai 1.0 50 10
      260  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 73
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 73

Komentarai

  • Lrytas1

    2014 m. Spalio 21 d.
    Kakavos milteliai negerai, geriau šitie http://www.ekogija.lt/skaldytos-kakavos-pupeles-ekologiskos-125-g
    ir virti 30min jų nereikia, koki 3-5min turi pakakti.
  • Regis

    2014 m. Spalio 21 d.
    Kakavą įmečiau kaip priminimą. Dėl jos turiu daug dvejonių. Gal dėti tik į fermenterį. Gal keisti kava. Gal, gal... :)
    O gal visai nedėti ir ieškoti kito partnerio vanilei. :)
  • Regis

    2014 m. Spalio 21 d.
    Maistra: ant eglutės :)))
    Nežinau. Netinka man mandarinai ir šokoladas viename puode.
  • Lrytas1

    2014 m. Spalio 21 d.
    Į antrine dėjau, efekto beveik 0 :)
  • Regis

    2014 m. Spalio 21 d.
    Burbonas? Kokia pagrindinė mintis?
Prisijungę aludariai