Receptas / APA starteris 2
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 3 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.83
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.500 | 84.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 0.450 | 10.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.200 | 4.8 | |
4.150 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 88 |
Pastabos
50C - 15 min
66C - 60 min
76C - 15 min
Eksperimentas nr2 užplikyti paskutinius 60g apynių vandeniu su pavirtu užgazavimo cukrumi ir arbatą supilti pilstant į butelius.
Pirmą kartą plikiau 30min, dabar plikysiu 1val.
66C - 60 min
76C - 15 min
Eksperimentas nr2 užplikyti paskutinius 60g apynių vandeniu su pavirtu užgazavimo cukrumi ir arbatą supilti pilstant į butelius.
Pirmą kartą plikiau 30min, dabar plikysiu 1val.
mkil
2014 m. Lapkričio 6 d.Kaip pirmuoju atveju, ar kiek pasiteisino?
Lrytas1
2014 m. Lapkričio 6 d.mkil
2014 m. Lapkričio 6 d.Lrytas1
2014 m. Lapkričio 6 d.