Receptas / Baltjos porteris
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 22 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
61
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.0 | 3.500 | 40.6 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.500 | 40.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.600 | 7.0 | |
Aroma | 150.1 | 0.400 | 4.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.300 | 3.5 | |
Amber | 50.0 | 0.200 | 2.3 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 900.7 | 0.120 | 1.4 | |
8.620 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 14.0 | 73 |