Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 27 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
39
EBC:
7
IBU/OG:
0.77
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 7.800
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
      8.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sladek 6.8 50 60
Sladek 6.8 30 30
Sladek 6.8 30 15
Sladek 6.8 90 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 x karta 1000.0 75

Pastabos

Ca=21, Mg=5, Na=18, Cl=16, S04=21

68C - 90min
76C - 15min

Fermentacija 12C iki sg 1.020, tada restas 19C 2-4d.
Lageriavimas 1m -1C
Prisijungę aludariai