Receptas / BelSais v2
Informacija
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.002
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.550 | 63.8 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 25.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.300 | 7.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.150 | 3.8 | |
4.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 95 |