Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 27 d.

Parametrai

OG:
1.077
FG:
1.039
ABV:
5.1 %
IBU:
21
EBC:
52
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 6.0 5.000
Cukrus 0.0 1.300
Avižiniai dribsniai 4.0 1.000
Vienos salyklas 7.0 1.000
CaraCrystal 120.1 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.350
      9.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 30 60
Northern Brewer (German) 8.0 15 10
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 22.0 50

Pastabos

Papildomai dėta aromatui (10 min.):
50g cinamono lazdelių - 2013 m. buvo 67g.
70g šviečiai luptų apelsino žievelių (be baltos odos) - 2013 m. buvo 58g.
4g gvazdikėlių (nemaltų) - 2013 m. buvo 10g.
4g kardamono (nemalto) - 2013 m. buvo 4g.
Prisijungę aludariai