Receptas / Klouno Vietinis Saizanz
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.810 | 68.8 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.960 | 13.7 | |
Medus | 2.0 | 0.640 | 9.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 7.2 | |
BEST Chocolate salyklas | 901.4 | 0.080 | 1.1 | |
6.990 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 60 | 100 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.8 | 21 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.8 | 10 | 0 | |
91 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 60.0 | 78 |
Pastabos
5 g Ginger Root (Boil 0.0 min)
50 Black Peppercorns (Boil 0.0 min)
50 Black Peppercorns (Boil 0.0 min)