Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 4 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.004
ABV:
4.7 %
IBU:
26
EBC:
39
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 3.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.000
Karamelinis 220.2 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 1200.9 0.150
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 20 60
Magnum 13.0 10 10
Magnum 13.0 5 0
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 90

Pastabos

Batch Notes:
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).
Prisijungę aludariai