Receptas / Karaba
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 4 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
39
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.500 | 68.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 19.4 | |
Karamelinis | 220.2 | 0.500 | 9.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 1200.9 | 0.150 | 2.9 | |
5.150 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 90 |
Pastabos
Batch Notes:
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).