Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 13 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
15
EBC:
7
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.500
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.100
      6.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (U.K.) 5.0 30 60
Saaz (Czech) 2.7 20 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 75

Pastabos

Paskutines 5 virimo minutes bus dedamos 2-jų apelsinų žievelės ir 20 traiškytų kalendros sėklų.
Dribsniai prieš salinimą 30 min pabrinkinti 45 laipsnių nedideliame kiekyje vandens.
Prisijungę aludariai