Receptas / Heart of Glass
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.500 | 50.7 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.500 | 36.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 5.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.8 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 1.4 | |
6.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 30 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.7 | 20 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 75 |
Pastabos
Paskutines 5 virimo minutes bus dedamos 2-jų apelsinų žievelės ir 20 traiškytų kalendros sėklų.
Dribsniai prieš salinimą 30 min pabrinkinti 45 laipsnių nedideliame kiekyje vandens.
Dribsniai prieš salinimą 30 min pabrinkinti 45 laipsnių nedideliame kiekyje vandens.