Receptas / Gardi gira
Informacija
Parametrai
OG:
1.025
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
1.6 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
79
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skrudinta ruginė duona | 400.3 | 1.400 | 48.3 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 1.000 | 34.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 17.2 | |
2.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 15 | 0 | |
Razinos | 0.0 | 20 | 0 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 50 |
Pastabos
Duona paskrudinti orkaitėje 20 min 190'C ir užplikyti verdančiu vandeniu. Po valandos nukošti.
Salyklas 67'C/ 90 min, nutekinus sumaišyti su duonos sunka ir ataušinti iki 25'C sudėti razinas, apynius ir mieles.
Išrūgus galima pasaldinti cukrumi
Salyklas 67'C/ 90 min, nutekinus sumaišyti su duonos sunka ir ataušinti iki 25'C sudėti razinas, apynius ir mieles.
Išrūgus galima pasaldinti cukrumi
kaladuks
2011 m. Lapkričio 2 d.Modeslovas
2011 m. Lapkričio 2 d.kaladuks
2011 m. Lapkričio 2 d.Modeslovas
2011 m. Lapkričio 2 d.nauajas
2012 m. Liepos 3 d.