Receptas / Random Saison v2
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.74
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.400 | 89.6 | |
Abbey | 50.0 | 0.430 | 5.2 | |
Cukrus | 0.0 | 0.250 | 3.0 | |
BEST Special X salyklas | 350.3 | 0.180 | 2.2 | |
8.260 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 20 | 60 | |
Green Bullet (New Zealand) | 13.3 | 20 | 60 | |
Cascade Germany | 5.0 | 20 | 0 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 250.0 | 88 |
Pastabos
50C - 10min
64C - 60min
78C - 10min
64C - 60min
78C - 10min