Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. balandžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
15
EBC:
8
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.400
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.800
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
BEST Munich salyklas 15.0 0.300
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.150
      4.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 6.7 15 60
Saaz (Czech) 3.0 25 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3463: Forbidden Fruit (II kartos) 0.0 80

Pastabos

Grūsta kalendra 5 min 10 g;
Apelsino žievelė 5 min 20 g;
Citrinos žievelė 5 min 20 g.
Prisijungę aludariai