Receptas / BelWit v2
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.400 | 48.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.800 | 36.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 6.1 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 0.300 | 6.1 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.150 | 3.0 | |
4.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 6.7 | 15 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.0 | 25 | 5 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3463: Forbidden Fruit (II kartos) | 0.0 | 80 |
Pastabos
Grūsta kalendra 5 min 10 g;
Apelsino žievelė 5 min 20 g;
Citrinos žievelė 5 min 20 g.
Apelsino žievelė 5 min 20 g;
Citrinos žievelė 5 min 20 g.