Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 27 d.

Parametrai

OG:
1.076
FG:
1.022
ABV:
7.0 %
IBU:
64
EBC:
13
IBU/OG:
0.85
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 7.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.500
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 50 60
Hallertau Mittelfruh 5.0 25 60
Saaz (Czech) 4.0 50 30
Hallertau Mittelfruh 5.0 25 30
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 12.0 71

Pastabos

64c 50min
76C 10min
Prisijungę aludariai